Bankrotí stálé scény

20.12.2012 18:43

Zde uvádíme místa nebo přehlídky, kde se Bankrot objevuje pravidelně.

 

Oáza Jenišov
Zde Bankrot poprvé vystoupil 13.8.2011 a rozhodně to nebylo naposledy, neboť vystoupení bylo velmi úspěšné.
Největší ohlas měla písnička, kterou napsal iniciátor vzniku Oázy Jindříšek Němec a která právě o tomto místě pojednává. Právě na základě tohoto vystoupení se zrodil nápad natočit CD "Bankrot na Oáze".
Během roku 2012 zde Bankrot několikrát vystoupil. Bohužel se toho nedočkal Jindříšek, neboť 16.6. po těžké nemoci zemřel. K uctění jeho památky se 4.8.2012 na Oáze uskutečnila přehlídka, které se samozřejmě účastnil i Bankrot.

 

Novorolská Valcha
Na tomto pravidelném květnovém festivalu se Bankrot poprvé objevil roku 2011 a zaujal mimo jiné tím, že v několika písničkách skutečně valchu použil. V té době jsme chtěli doplnit obsazení o dalšího zpívajícího kytaristu a právě díky Valše se nám přihlásil Pavlis. O rok později už s námi stál na valchovním pódiu nejen on, ale i čerstvě provdaná Pavla Zbranková, ještě před týdnem Dvořáčková.

 

Koupaliště Rolava
Zde jsme odehráli několik víceméně povedených vystoupení v rámci Karlovarského kulturního léta 2011 a není tedy divu, že jsme si zde dvakrát zahráli o rok později. Několik písniček z vystoupení 15.8.2012 je k dispozici na YouTube.